Hirdetés
Archivum

Alba Torrens a Vogue spanyol kiadásában:

:

Hirdetés

A legendás Vogue magazin spanyol kiadása az olimpia alkalmából közölt egy összeállítást és egy remek fotósorozatot Alba Torrens-rõl.

Fotó: vogue.es

Fotó: vogue.es

A rendkívül hangulatos interjú során Torrens felidézi, hogy gyerekként a nagyszülõknél ismerkedett meg a kosárlabdával. Elõször pedig a nagypapájával játszva talált be a gyûrûbe. A spanyolok klasszisa hangsúlyozta, hogy a kosárlabda a szenvedélye, de tisztában van azzal, hogy játékosként csak korlátozott ideig ûzheti a legmagasabb szinten. Vannak más fontos dolgok az életben, amik egyre nagyobb szerepet kapnak, ilyen a család, a barátok. Torrens elárulta, hogy imád utazni, szerinte az egyik legjobb idõtöltés a világon.

Fotó: vogue.es

Fotó: vogue.es

A spanyolok klasszisa egy kérdésre válaszolva, azt is elmondta a Vogue-interjúban, hogy nem tekint magára „a legjobb játékosként”. „Minden edzésen megpróbálom a maximumot nyújtani, tudom, hogy mindig vannak területek, ahol lehet fejlõdni. Minden nap megpróbálok úgy dolgozni, hogy a legjobbamat nyújthassam.” – fogalmazott Torrens, aki szerint Diana Taurasi a világ legjobbja. Úgy véli, azon túl, hogy Taurasi képes a pályán olyan megoldásokra, amire a mezõnybõl senki más, igazán a vezetõi képességei emelik ki.
 

Fotó: vogue.es

Fotó: vogue.es

Hirdetés