Hirdetés
Archivum

Aleksandra Crvendakic 13 pontja a szerb válogatott sikere alkalmával:

:

Hirdetés

A délelõtti elnöki fogadás után az esti órákban összecsapott Belgrádban a szerb válogatott és Sanghaj klubcsapata, ahol a következõ évadban Marina Maljkovic vezetõedzõ lesz.

Fotó: KSS.rs

Fotó: KSS.rs

A találkozón az eredmény másodlagos volt, hiszen óriási a tudáskülönbség a két együttes között. A szerbek végig vezetve 87-34-es sikert arattak. A szerb válogatott már azzal a kerettel lépett pályára, mely Milos Paden másodedzõ vezetésével hamarosan útra kel Kínába. Itt egy rangos tornán a házigazdával, illetve Ausztráliával és Argentínával mérkõznek a szerbek. Különbözõ helyszíneken körmérkõzéses rendszerben mérik össze erejüket a csapatok, az elõzetes tervek kilenc találkozóról szólnak.

Hétfõn a szerbek a sanghaji klubcsapat ellen 22 pontos különbséget alakítottak ki a félidõre. A formálódó ázsiai gárda, mely most kezdi Belgrádban Maljkovic vezetésével a felkészülést a következõ évadra, a második félidõben pedig mindössze 13 egységig jutott. A magabiztos siker alkalmával Aleksandra Crvendakic 13 ponttal, 2 lepattanóval, 2 szerzett labdával és 3 kiharcolt faulttal zárt. Ez végül 21-es teljesítményindexet jelent. Az elmúlt évadban hazánkban szereplõk közül Jovana Popovic 8, Tijana Cukic 4, Sanja Mandic 2 pontot ért el. A Miskolcra vissatérõ Maja Skoric szintén 2 pontot jegyzett.

Hirdetés