Hirdetés
Archivum

Aleksandra Crvendakic a pénteki Euroliga játéknap All-Star ötösében:

:

Hirdetés

Pénteken az Euroliga negyeddöntõk második mérkõzéseit rendezték. A FIBA-nál a statisztikai mutatók alapján ezúttal is összeállították az All-Star ötöst, melybe Aleksandra Crvendakic is bekerült.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

A Sopron Basket 74-64-es gyõzelmet aratott a Bourges otthonában az Euroliga negyeddöntõ második meccsén, amivel 2-0-val lezárta a párharcot és kivívta az Euroliga Final Four szereplés jogát. Aleksandra Crvendakic zseniális teljesítményt nyújtott, közel 39 perc alatt 16 ponttal, 11 lepattanóval, 3 gólpasszal és 2 szerzett labdával zárt. A teljesítmény-indexe 26-os lett.

A statisztikai mutatók alapján a játéknap legjobbjának Emma Meesseman bizonyult, aki a címvédõ UMMC Jekatyerinburg rigai sikere alkalmával 27 pontot, 6 lepattanót jegyzett. A teljesítmény-indexe összességében 29-es lett. Az All-Star ötösbe még Jasmine Thomas (CCC Polkowice), Breanna Stewart (Dinamo Kurszk) és Valeriane Ayayi (ZVVZ USK Praha) került. Az MVP-t ezúttal is a szurkolók szavazhatják meg IDE KATTINTVA a FIBA hivatalos felületén.

Hirdetés