Hirdetés
Archivum

Aleksandra Crvendakic az “Év Játékosa” 2018-ban Szerbiában:

:

Hirdetés

Pénteken került sor Belgrádban a Crowne Plaza Hotel különtermében a Szerb Kosárlabda Szövetség hagyományos díjátadójára. 2018-ban a nõi kosárlabdában az “Év Játékosa” Aleksandra Crvendakic lett. Gratulálunk az elismeréshez!

Fotó: KSS.rs

Fotó: KSS.rs

Szerbiában sportújságírók szavaznak az “Év Játékosa” díjról. A nõi szakágban Aleksandra Crvendakic, a Sopron Basket klasszisa nagy fölénnyel végzett az élen. 22 szavazatot kapott, míg mögötte a második helyen Sonja Petrovic (Dinamo Kurszk) zárt 9 szavazattal. Magyar kötõdés, hogy egy voksot Jelena Milovanovic is kapott.

A szerb szövetség közleménye kiemeli Crvendakic 2018-as évét méltatva, hogy a magyar bajnoki cím mellett klubcsapatával Euroliga döntõt játszott. Hangsúlyozzák, hogy a WNBA elõszezonjában a tengerentúlon is megmutatta magát. Ahogy arról nyáron lapunknak is hírt adtunk: Crvendakic a teljes válogatott programot is végig dolgozta. Kínában a három állomásos Négy Nemzet Tornáján az együttes legjobbjának bizonyult.

A pénteki esemény másik fontos bejelentése az volt, hogy a Raiffeisen Bank a szerb szövetség hivatalos, kiemelt partnere lett. A pénzintézet nagyon jelentõs anyagi támogatást vállalt, ami stabilizálhatja az ottani szövetség munkáját.

Fotó: KSS.rs

Fotó: KSS.rs

Hirdetés