Hirdetés
Archivum

Aleksandra Crvendakic egy évvel hosszabbított Sopronban:

:

Hirdetés

Az UNIQA Sopron közleményben jelentette be, hogy egy újabb esztendõvel meghosszabbításra került Aleksandra Crvendakic szerzõdése. Az alábbiakban a klub közleménye olvasható.

Fotó: Tóth Zsombor (Fiba.com)

Fotó: Tóth Zsombor (Fiba.com)

Forrás: UNIQA Sopron Sajtóközlemény

Újabb fontos kontraktus aláírására került sor a mai napon! Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy fiatal tehetségünk, Aleksandra Crvendakic egy évvel meghosszabbította szerzõdését! Ráadásul a hosszabbítással e héttõl kezdve már honi státuszúnak számít a magyar bajnokságban.

Aleks három évvel ezelõtt érkezett Sopronba, mint az európai nõi kosárlabdázás egyik csiszolatlan gyémántja. A mögöttünk levõ esztendõk során egyre fényesebben csillogott klubunk egyik drágaköveként. Szorgalmas, kitartó munkával évrõl évre egyre több helyet követelt magának, lassan pedig elmondhatjuk, hogy az egyik alapemberünkké nõtte ki magát.

Török Zoltán ügyvezetõnk is a jövõt érintõ építkezés egyik fontos pillanatának élte meg az újabb egy évre szóló kontraktus aláírását.

“Aleksandra körül, hogy finoman fogalmazzak, zajlott az élet az elmúlt hetekben – kezdte gondolatait ügyvezetõnk. – Minden jó, ha jó a vége, szokták mondani, és én nagyon örülök, hogy túl vagyunk azon a tárgyalássorozaton, aminek eredményeképp további egy évvel hosszabbította meg szerzõdését velünk, mellyel az alig 20 éves játékosunknak a negyedik szezonja veszi kezdetét Sopronban. Sohasem titkoltuk, hogy óriási nagy tehetségnek és saját nevelésnek tekintjük. Ezzel a szerzõdés hosszabbítással kimondhatjuk, hogy egyre izmosodó fiatal magunk a következõ szezonban is hiánytalanul áll majd a rendelkezésünkre!

A hosszú távra aláírt Fegyverneky Zsófia és Turner Yvonne mellett nem kevesebb, mint hat feltörekvõ fiatalt – Aleksandra Crvendakic, Weninger Virág, Dubei Debóra, Határ Bernadett, Böröndy Dominika, Czukor Dalma – tudhatunk a keretünkben a következõ szezonban, mellyel kijelenthetjük, hogy a ránk jellemzõ tudatos építkezés továbbra is töretlenül halad!

Hirdetés