Hirdetés
Magyarország

Alisia Jenkins lett az ünnepek közötti forduló legjobbja:

:

Hirdetés

December 28. és 30. között öt mérkőzést bonyolítottak le a hazai élvonalban. Az alábbiakban a teljesítmény-indexek tükrében tekintünk vissza az elmúlt napok történéseire.

A teljesítmény-indexet figyelve a legmagasabb érték Alisia Jenkins statisztikai lapján szerepel. A TFSE hosszabbítást követően 93-89-re verte a PEAC-Pécs együttesét. Jenkins 19 ponttal, 18 lepattanóval és 10 kiharcolt faulttal vezette győzelemre csapatát. A teljesítmény-indexe 39-es lett.

A VAL-mutatókat tekintve Erica McCall (Atomerőmű KSC Szekszárd) és Taisiia Udodenko (PEAC-Pécs) is 33-as értékkel zárt. McCall a szekszárdiak Vasas ellen aratott 86-61-es sikere alkalmával 16 pontot és 9 lepattanót jegyzett. A hét mezőnykísérletéből öt sikeres lett. A PEAC a TFSE otthonában hosszabbítást követően elveszített meccse alkalmával Udodenko 28 ponttal és 16 lepattanóval ért el dupla-duplát.

Határ Bernadett (Sopron Basket) és Zofia Hruscakova (UNI-Győr – MÉLY-ÚT) 31-es teljesítmény-indexet jegyzett a hétvégén. Határ a Sopron Basket 75-66-os ceglédi sikere során 27 pontot ért el. Leszedett nyolc lepattanót és kiharcolt öt faultot. A Győr 71-68-ra verte a ZTE NKK-t. A találkozó pályán elért eredményét megsemmisítették és 20-0-ra a ZTE javára írták jóvá. Hruscakova teljesítményéből ez azonban semmit nem von le: 25 pont, 15 lepattanós dupla-duplával emelkedett ki a mezőnyből.

Hirdetés