Hirdetés
Archivum

Allie Quigley 10 pontja a Schio magabiztos sikere alkalmával:

:

Hirdetés

Vasárnap a 12. forduló mérkõzéseit rendezték az olasz élvonalban. A Famila Schio 84-41-re kiütötte a Treofan Givova Battipagliát. Allie Quigley 10 ponttal vette ki a részét a sikerbõl.

Fotó: Basketinside.com

Fotó: Basketinside.com

Nehezen lendült játékba a Schio a téli szünet után. Ugyan óriási favoritként léptek pályára, de az elsõ szakasz végén mindössze 17-15-re vezettek. A második negyedben 27-23 után a félidõig egy 7-2-es futással kerültek lépéselõnybe. A nagyszünetben 34-25 állt az eredményjelzõn.

A döntést a harmadik negyed hozta el. A Battipaglia egy triplával indította ezt a szakaszt, a folytatásban azonban 12-3-as sorozattal állva hagyta riválisát a Schio. Ekkor már egyértelmûen kijött a tudáskülönbség a felek között. Az utolsó 10 percnek 57-39-rõl vágtak neki a csapatok.

A címvédõ a záró szakaszra felvette a meccsritmust. Ezt a periódust 27-2-re nyerték és így magabiztos sikerrel hangolhattak a csütörtöki Castors Braine elleni Euroliga rangadójukra. Allie Quigley a 84-41-es gyõzelem során 21 percet töltött a pályán, 10 ponttal, 5 lepattanóval zárt.

Hirdetés