Hirdetés
Archivum

Allie Quigley 22 pontja a Galatasaray mérkõzésén:

:

Hirdetés

A Galatasaray 86-77-es gyõzelmet aratott a CCC Polkowice otthonában az Euroliga 12. fordulójában. Allie Quigley visszatérése óta legjobb meccsét játszotta a török csapatban.

Fotó: FIBA

Fotó: FIBA

A két gárda szinte végig fej-fej mellett haladt, igazán nagy differencia egyik oldalra sem alakult ki. A második negyedben 36-28-nál lett volna esélye leszakítani riválisát a lengyeleknek. Ezzel nem éltek, a félidõre 41-40-re fordított a Galata. Innentõl kezdve a második 20 percben már végig elõrébb járt a török alakulat. A harmadik szakaszban 56-46-nál úgy nézett ki, hogy akár nagyobb pofonba is beleszaladhat a Polkowice.

Az elõbbiekben kiemelt 10 pontnál jobban azonban nem tudott ellépni a Galata. A folytatásban a lengyeleknek több felzárkózásuk akadt, de gyõzelmi esélyeket nem tudtak teremteni. Allie Quigley közel 35 percet töltött a pályán, 22 ponttal lett a gyõztes gárda legeredményesebbje. A Galatasaray a sikerével életben tartotta az esélyeit az Euroliga negyeddöntõjére. Az Európa Kupás folytatás már biztos a csapatuk számára.

Eredmény
CCC Polkowice – Galatasaray 77-86 (22-20, 18-21, 19-24, 18-21)

Statisztika

Hirdetés