Hirdetés
Archivum

Allie Quigley 23 pontjával nyert a Schio:

:

Hirdetés

Az alapszakasz 20. fordulóját rendezték Olaszországban. A Schio fontos meccset nyert idegenben, míg a Reyer Venezia és a Ragusa könnyedén hozta a kötelezõt.

Fotó: familabasket.it

Fotó: familabasket.it

A Famila Schio-nál a sikeres, bár nagyon hosszú törökországi túra után tartottak a vendégjátéktól az Allianz Geas S.S.Giovanni otthonában. A közelmúltban kupadöntõig menetelõ riválisuk ugyanis kifejezetten jó formát mutatott az elmúlt hetekben. Ezúttal is végig tartották a lépést a címvédõvel. Még az utolsó négy percbe érkezve is mindössze 68-66-ra ment a Schio. A 23 pontos Allie Quigley vezetésével végül a hajrában tudták bebiztosítani sikert.

A listavezetõ Reyer Venezia 81-50-es sikert aratott Empoliban. A 25-10-es elsõ negyed eldöntötte a találkozót, melyen a velenceiek olasz magja kapott több lehetõséget. De Pretto 16, Bestagno 13 ponttal zárt. A Ragusa hasonlóan nagy különbséggel 81-44-re kiütötte a Battipagliát. Ebben a párosításban pedig 23-8 volt az elsõ negyed. A 20 ponttal, 10 lepattanóval dupla-duplát elérõ Hamby remeklését kell kiemelni.

Eredmények

Passalacqua Ragusa – O.ME.P.S. Givova Battipaglia 81-44
Use Scotti Rosa Empoli – Umana Reyer Venezia 50-81
Fila San Martino di Lupari – Meccanica Nova Vigarano 74-57
Gesam Gas&Luce Lucca – Iren Fixi Torino 94-76
Allianz Geas S.S.Giovanni – Famila Wuber Schio 70-76

Tabella

Hirdetés