Hirdetés
Archivum

Allie Quigley az olasz alapszakasz All-Star ötösében:

:

Hirdetés

A legnagyobb olasz szaklap, a Basketinside.com összeállította a helyi élvonal 2018/2019-es alapszakaszának All-Star ötösét. Ebbe bekerült Allie Quigley is.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

A Basketinside.com szakírói szerint az olasz alapszakasz legjobb ötösét Feyonda Fitzgerald (Meccanica Nova Vigarano), Allie Quigley (Famila Schio), Tyaunna Marshall (Fila San Martino), Anete Steinberga (Reyer Venezia) és Dearica Hamby (Passalacqua Ragusa) alkotja. Természetesen a második ötöst is kihirdették, melybe pedig Ilaria Milazzo (Iren Fixi Torino), Krystal Vaughn (Gesam Gas Lucca), Jillian Harmon (Passalacqua Ragusa), Jasmine Keys (Fila San Martino) és Nikolina Milic (Elcos Broni) került.

Allie Quigley novemberben szerzõdött a Famila Schio-hoz és rögtön igazi vezérré lépett elõ. A bajnokságban 18.6 pontot és 4.1 lepattanót átlagolt eddig. A teljesítmény-index átlaga 18.0-s val-érték lett. Quigley közel járt ahhoz, hogy megkapja az alapszakasz MVP-címét. Ezt az elismerést végül Dearica Hamby-nek ítélték oda. A Passalacqua Ragusa sztárja, aki a kupadöntõ MVP-je is volt március elején, 20.2 pontot, 10.4 lepattanót átlagolt idén. A teljesítmény-index átlaga 29-es val-érték lett.

A szakírók az év edzõjének a szezont extra formában kezdõ Broni mesterét, Alessandro Fontanát választották. Szûkös forrásokkal dolgozó kiscsapatot vezetett 13/7-es mutatóval a tabella 5. helyéig.

Forrás: Basketinside.com

Forrás: Basketinside.com

Hirdetés