Hirdetés
Archivum

Allie Quigley és a Courtney Vandersloot a WNBA All-Star gáláján:

:

Hirdetés

A kezdõk és a csapatkapitányok pénteki kihirdetése után a liga nyilvánosságra hozta a WNBA All-Star gálájának cserejátékosait. A 12-es névsorban Allie Quigley és Courtney Vandersloot is helyet kapott, ahogy az elmúlt évadot Sopron töltõ Candice Dupree is.

Fotó: WNBA

Mint ismert a WNBA július 27-én megrendezésre kerülõ All-Gáláján Elena Delle Donne és A’ja Wilson lesznek a csapatkapitányok. A legtöbb szavazatot kapó két kapitány mellett pedig Brittney Griner, Natasha Howard, Jonquel Jones. Chelsea Gray, Jewell Loyd, Kayla McBride és Kia Nurse kaphat lehetõséget kezdõként.

A közönszavazás, illetve a játékosok és a média munkatársainak voksait összesítve a tartalékok között DeWanna Bonner, Tina Charles, Diamond DeShields, Candice Dupree, Sylvia Fowles, Nneka Ogwumike, Allie Quigley, Odyssey Sims, Alyssa Thomas, Kristi Toliver, Courtney Vandersloot és Erica Wheeler léphet pályára.

Magyar szemmel nyilvánvalóan két egykori válogatott honosított játékosunk Allie Quigley és Courtney Vandersloot szereplése, illetve az elmúlt évadot Sopronban töltõ Candice Dupree részvétele az érdekes. Érdemes azonban azt is kiemelni, hogy a las vegas-i eseményen DeShields, Wheeler és Sims személyében három újoncot is avatunk.

Fotó: WNBA

Fotó: WNBA

Hirdetés