Hirdetés
USA

Allie Quigley és Courtney Vandersloot is megérkezett a WNBA szezon helyszínére:

:

Hirdetés

Allie Quigley és Courtney Vandersloot a Chicago Sky csapatával megérkezett a WNBA küzdelmeinek otthont adó floridai Bradenton-ba.

Mint ismert, hétfőn kezdhették meg a beköltözést az együttesek. Ennek feltétele, hogy június 28. és július 5. között minden játékost teszteltek. A 137 tesztelt játékosból heten produkáltak pozitív mintát. Őket a hatósági előírásoknak megfelelően elkülönítették.

Allie Quigley és Courtney Vandersloot Jekatyerinbrugban légióskodott, ahol március 15-én szerepeltek utoljára. Ahogy a legtöbb hazatérő légiós, Quigley és Vandersloot is önkéntes karanténba vonult. Chicago külvárosában található otthonukban várták, hogy miként alakul a WNBA szezon sorsa. Quigley az ESPN jótékonysági dobóversenyén szerepelt NBA játékosokkal áprilisban. A Sky-nál a munkát június utolsó hetében kezdték egyéni edzésekkel.

Mindketten kiváló szezont futottak az Euroligában. Quigley 14 mérkőzésen 26.5 perc alatt 11.6 pontot, 3.4 lepattanót és 3.4 gólpasszt átlagolt. Vandersloot az egész sorozat legtöbb gólpasszt kiosztó játékosa lett. A csonka szezont 7.1-es átlaggal zárta. Ezen felül 14 találkozón 25.1 perc alatt 8.4 pontot és 2.8 lepattanót jegyzett.

Videó

Hirdetés