Hirdetés
Archivum

Allie Quigley és Courtney Vandersloot nagy meccse



:

:

Hirdetés

Szombatról vasárnapra virradóra emlékezetes mérkõzésen verte a Chicago Sky a Seattle Storm-ot. A találkozón a fõszereplõk Allie Quigley és Courtney Vandersloot voltak.

Fotó: Chicago Sky Twitter

Fotó: Chicago Sky Twitter

Az utolsó két percben Quigley kétszer egyenlített, majd Vandersloot jegyezte az utolsó négy pontot, amivel behúzta a sikert a Sky. – írtuk a beszámolónkban. A statisztikát azonban akkor nem vizsgáltuk meg közelebbrõl. Quigley végül 30 perc alatt 25 pontot ért el és 4 gólpasszt jegyzett. A 17 mezõnykísérletébõl 11 sikeres lett. Vandersloot neve mellét 34 perc alatt 10 pont, 11 gólpassz és 8 lepattanó került.

Fotó: Chicago Sky Twitter

Fotó: Chicago Sky Twitter

Érdekesség, hogy Quigley a csapat elsõ 28 pontjából 13-at szerzett. Lényegében a Sky versenyképes kezdését egymaga alapozta meg. Ráadásul mellette Diamond DeShields is átlépte a 20 pontot. A Sky történetében ez elõször fordult elõ. Ez azért érdekes, mert sokan várták már tavaly is a csapatuktól, hogy Quigley és DeShields tartósan egyszerre remekelve olyan támadópotenciált tud beletenni a játékukba, ami jelentõs versenyképességet biztosíthat az élmezõnnyel. Courtney Vandersloot pedig pályafutása során 34. alkalommal érte el a WNBA-ben legalább a 10 gólpasszt. Ezzel már a harmadik ebben az örökrangsorban.

Hirdetés