Hirdetés
Archivum

Allie Quigley ismét ott lehet a WNBA All-Star gálán:

:

Hirdetés

Korábban nagy terjedelemben hírt adtunk arról, hogy véglegessé vált a WNBA 2018-as All-Star gáláján résztvevõ játékosok névsora. Allie Quigley pályafutása során másodszor ott lehet az eseményen.

Fotó: Twitter.com/wnbachicagosky

Fotó: Twitter.com/wnbachicagosky

Quigley tavaly remek teljesítménnyel debütált az All-Star gálán. Megnyerte a tripladobó-versenyt, miután a döntõben 15 kísérletébõl 12 sikeresnek bizonyult. A fõmérkõzésen is kiválóan játszott: 19 percet kapott és 14 pontot, közte 4 triplát ért el.

Bár csapata a Chicago Sky idén messze elmarad a várakozásoktól, de Quigley egyéni mutatói ebben az évadban is kiemelkedõek. Eddig 30.7 percet átlagol a Sky mérkõzésein, ez idõ alatt pedig 16.1 pontot jegyez. Az értékesített triplák számát tekintve 43-nál jár ebben a szezonban, ezzel az ötödik a WNBA mezõnyében. A hárompontosokat 42.4%-al értékesíti.

„Az elsõ reakcióm õszintén szólva a sokk volt. Amikor tudatosult bennem a hír, már rendkívül örültem neki és nagyon várom már, hogy ott lehessek a második gálámon is.” – idézi Quigley szavait a Sky közleménybe. Ebbõl azt is megtudhatjuk, hogy Quigley számára a tavalyi All-Star gáláról a legemlékezetesebb az volt, hogy a családja, barátai mind a helyszínen szurkolhattak neki.

Hogy kivel kerül egy csapatba Allie Quigley a gálán, azt majd július 19-én hirdetik ki. Mint ismeretes idén új rendszerben bonyolítják le az All-Star gálát, a két csapatkapitány: Elena Delle Donne és Candace Parker választ maga mellé társakat. A nagyszabású rendezvényt július 28-án rendezik a minneapolis-i Target Centerben.

Hirdetés