Hirdetés
Magyarország

Aluinvent DVTK – UNI-Győr – MÉLY-ÚT:

:

Aluinvent DVTK – UNI-Győr – MÉLY-ÚT
Bajnokság, 15. forduló
Miskolc, Generali Aréna, szombat 18:30

Hirdetés

Szombaton 18 óra 30 perctől az Aluinvent DVTK az UNI-Győr – MÉLY-ÚT együttesét fogadja a bajnokság 15. fordulójában. A találkozó felvezetéseként a két vezetőedzőt kértük arra, hogy tekintsen vissza az elmúlt napokra és foglalja össze gondolatait azzal a speciális versenyhelyzettel kapcsolatban, hogy az alapszakasz egymás elleni két mérkőzését 10 napon belül megvívják a felek.

Földi Attila, Aluinvent DVTK vezetőedző: A szerdai mérkőzésen támadójátékunk nagyon jól működött, védekezésben egy szegmenst rontottunk el, ami miatt szorossá tettük magunknak a mérkőzést. Ez Bernáth Réka védése volt. Emiatt mentünk bele egy izgalmasabb meccsbe. Ha azt is sikerül a megbeszéltek alapján megoldani, akkor könnyebb feladatunk lett volna. Valójában az számít, hogy győztünk. A hétvégével kapcsolatban, múltkor sikerült 30 percig jól játszani. Most kicsit többre lesz szükség és akkor azt gondolom, hogy tudunk még akár győztesen kijönni a találkozóból. Múlt héten szerdán játszottunk legutóbb a Győrrel, ebben az évben vannak ilyen történetek a körülmények miatt. Azzal a különbséggel, hogy nyilván a Győr egy hetet készül ránk, ami nekünk nem adatott meg sem múltkor, sem most. Azért természetesen meg fogjuk tenni, amit meg kell, hogy felkészüljünk.

Iványi Dalma, UNI-Győr – MÉLY-ÚT vezetőedző: Nagyon fontos mérkőzés vár ránk. Speciális helyzet, hogy bő egy héten belül másodszor játszunk a DVTK-val. Friss élményekkel tudunk készülni. Én azt gondolom, hogy Keyona Hayes-szel egyértelműen erősödtek és minden egyes nappal jobban be tudják építeni, így nagyon komplett csapatuk van. Pusztai Petra is játszott szerdán. Kemény, küzdelmes mérkőzésre számítok. Fontos, hogy mennyire leszünk koncentráltak és agresszívak védekezésben, mennyire fogjuk mi diktálni a tempót. A hazai mérkőzésen is kiütközött, hogy amikor mi tudtunk gyorsan játszani, az nekünk előnyt jelentett. Szeretnénk szombaton is ezt megtenni és ehhez kell a jó védekezés. Kielemeztük a múlt heti hibáinkat és megnéztük azt, hogy mi az, ami működött. Apróbb módosításokon dolgoztunk a héten. Nagyon sokat nem érdemes és nem is kell változtatni. Fontosnak tartom, hogy támadásban okosak legyünk és türelmesek, illetve ott is kellő agresszivitással játszunk. Ahogy a múlt heti mérkőzésen is az működött, hogy egyszerűen és kosárra törően játszottunk, én abban bízom, hogy szombaton is meg tudjuk ezt valósítani.

 

Hirdetés