Hirdetés
Archivum

Alyssia Brewer sérülése videón és az Aluinvent DVTK közleménye:

:

Hirdetés

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a szombati szekszárdi negyeddöntõn az Aluinvent DVTK amerikai légiósa Alyssia Brewer térdsérülést szenvedett. Az eset videóját a DVTK elérhetõvé tette a hivatalos honlapján és ehhez csatolva egy közleményt kiadott, mely az alábbiakban olvasható.

A rájátszás szekszárdi mérkõzésének elsõ negyedének végén Hegedûs-Õri Györgyi elütötte játékosunkat, Alyssia Brewert, aki már nem is térhetett vissza a pályára. Sajnos a szekszárdi játékos megmozdulása miatt az elsõdleges orvosi szakvélemények szerint Lyssi súlyos térdsérülést szenvedett.


A szekszárdiak – szerintük – “modern” kosárlabda felfogását megsínylette Horti Dóra is, akit Barber lökött fel a rendes játékidõ utolsó percében és fejsérülése miatt a hosszabbításban már nem is tudott pályára lépni.


A tegnapi napon beadványban jeleztük aggályainkat a KSC Szekszárd állandó sérülésveszélyt okozó játékstílusával kapcsolatban a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségéhez, és kértük a hatályos Fegyelmi Szabályzat alapján a történtek sürgõs kivizsgálását elsõsorban a további hasonló sérülések megelõzésének reményében.

Forrás: DVTK.eu

Hirdetés