Hirdetés
Archivum

Alyssia Brewer visszatér az Aluinvent DVTK csapatához:

:

Hirdetés

Az Aluinvent DVTK a hivatalos honlapján adta hírül, hogy visszatér a csapathoz Alyssia Brewer. Az amerikai erõcsatár a 2015/2016-os szezonban a súlyos tavaszi térdsérüléséig remek teljesítményt nyújtott a DVTK színeiben, Magyar Kupát is nyert a csapattal.

Forrás: Aluinvent DVTK Sajtóközlemény (dvtk.eu)

Forrás: Aluinvent DVTK Sajtóközlemény (dvtk.eu)

Visszatér az Aluinvent DVTK csapatához Alissya Brewer. A 190 cm magas erõcsatár pénteken este érkezik Miskolcra és egy tüzetesebb orvosi vizsgálat után a következõ napokban csatlakozik társaihoz.

Alyssia Brewer 2015-ben a lengyel bajnokságból érkezett Diósgyõrbe. Amerikai légiósunk a 2015/16-os szezon során kupagyõzelemhez és sokáig emlékezetes nagyszerû európai meneteléshez segítette a Diósgyõrt. Vezéregyénisége volt az akkori csapatnak, azonban a rájátszás során a negyeddöntõ szekszárdi mérkõzésén olyan súlyos térdsérülést szenvedett, hogy a folytatásban már nem számíthatott rá a szakmai stáb.

Névjegy
Név: Alyssia Brewer
Születési hely: Tulsa (USA)
Születési idõ: 1990. július 02
Magasság: 190 cm
Poszt: center

– Alyssia személyében egy tapasztalt játékos tér vissza Miskolcra – mondta el ©tefan Svitek, az Aluinvent DVTK vezetõedzõje. – Úgy tudom, hogy a szurkolóink egyik kedvenc játékosa volt, ismeri a várost, a csarnokot, a körülményeket. Pénteken éjszaka érkezik Miskolcra, hétfõn délelõtt fog elõször velünk edzeni. Bízom benne, hogy miután megismeri a játékunkat és a csapattársakat, akkor néhány héten belül újra a csapat húzóembere lesz.

– Nagy izgalommal jövök vissza Miskolcra, alig várom, hogy ismét felhúzhassam a 32-es mezt! – üzente Amerikából Alyssia Brewer. – Az elmúlt idõben igyekeztem teljesen felépülni a sérülésembõl, egyénileg képezni magam, és a családommal több idõt tölteni. Az a célom, hogy a csapattal minél több meccset nyerjünk és mindenki ellen versenyképesek legyünk a bajnokságban.

Amennyiben ©tefan Svitek is úgy dönt, akkor a szurkolók leghamarabb jövõ szombaton este fél hattól láthatják újra a pályán Alyssia Brewert, az Aluinvent DVTK a ZTE NKK ellen ekkor játszik legközelebb hazai pályán.

Hirdetés