Hirdetés
Archivum

Amanda Zahui és Reshanda Gray is pályára lépett:

:

Hirdetés

Ahogy arról nagy terjedelemben hírt adtunk, hétfõrõl keddre virradóra két mérkõzést rendeztek a WNBA elõszezonjában. A New York Liberty csapatában a Sopron Basket játékosa Amanda Zahui és a CMB Cargo UNI Gyõrt erõsítõ Reshanda Gray is pályára lépett.

Fotó: Connecticut Sun

Fotó: Connecticut Sun

A Conencticut Sun otthonában a New York Liberty 100-66-ra maradt alul. Ahogy a beszámolónkban is kiemeltük, amíg az elérhetõ legerõsebb összeállításukban szerepeltek a felek, addig szorosabban alakult a csata. A Liberty lendülete a harmadik negyedben a sok cserétõl elõbb tört meg, mint a hazaiaké. A Sun 33-35 percen át jó ritmusban játszva, elõszezonhoz képest extra dobóformával – 54.3%-os hatékonysággal céloztak mezõnybõl – magabiztos sikert aratott.

Zahui és Gray más helyzetbõl várta az idei elõszezont. Amanda Zahui helye nem lehet kérdés a Liberty keretében, bár neki majd az Európa-bajnokság miatt lesz háromhetes kihagyása. Ezen az estén a svéd center 8 percet töltött a pályán és 3 pontot ért el. Reshanda Gray számára komoly küzdelem lesz tartósan a csapatba kerülés. Kedvezõ elõjel, hogy sokat próbálgatta a szakmai stáb. 19 perc alatt 4 pontot, 3 lepattanót és 1-1 gólpasszt, illetve szerzett labdát rögzítettek a statisztikai lapjára.

Fotó: Connecticut Sun

Fotó: Connecticut Sun

Eredmény

New York Liberty – Connecticut Sun 66-100 (16-26, 21-25, 11-26, 18-23)

Hirdetés