Hirdetés
Magyarország

Amatőr bajnokság: hivatalosan is lezárul az alapszakasz, folytatódik a rájátszás:

:

Hirdetés

Szerdán mozgalmas napunk lesz az Amatőr bajnokságban. Megrendezik az alapszakaszból hátralévő egyetlen – a helyezéseket már nem befolyásoló – találkozót és folytatódik a rájátszás, ahol a Sportdarázs-SMAFC és a Nyíregyházi Kosársuli párharca veszi kezdetét.

A Piros-csoportban a Vasas Akadémia II. – Mecsek-PVSK U23 találkozóra kerül sor szerdán. Ezzel hivatalosan is lezárul a második vonal alapszakasza. A mérkőzés eredménye már nem befolyásolja a Piros-csoport sorrendjét, ezért is tudták időközben elkezdeni a rájátszást, illetve egyeztetni a csapatok a nyolcaddöntők időpontjait. A Vasas Akadémia II. a Piros-csoport nyolcadik helyén zár és a play-off első körében a Törekvés SE-vel mérkőzik.  Az idén még nyeretlen Mecsek-PVSK U23 pedig a 10. helyezett lesz és rájuk majd a 7. pozíciót megszerző MTK-TFSE vár.

A rájátszást nézve szerdán a Sportdarázs-SMAFC és a Nyíregyházi Kosársuli nyolcaddöntője rajtol. A magasabban rangsorolt soproniak a Piros-csoport harmadik helyén zártak 12 győzelemmel és 6 vereséggel. Korábban a Hepp Kupában is bronzérmet szereztek. Ráadásul sem az A-csoporttal, sem a juniorral nem ütközik ezen párharc időpontja, így várhatóan erős kerettel is tudnak felállni. A Nyíregyházi Kosársuli a Fehér-csoport 4. helyén zárt 10-6-os mutatóval. Itt sűrű volt a középmezőny, hiszen a nyíregyháziak mellett még ketten értek el ilyen mutatót, sőt a második ZTE NKK is mindössze egy győzelemmel szerzett többet. A nyíregyháziaknak februárban és március elején volt egy hármas győzelmi sorozatuk, mely megalapozta ezen pozíciójukat. A kuparendszerű párharcban vasárnap délben a nyíregyházi visszavágót is lejátsszák a felek.

MENETREND

NŐI AMATŐR NB I. PIROS-CSOPORT

18:30 Vasas Akadémia II. – Mecsek-PVSK U23 – ÉLŐ STATISZTIKA

AMATŐR NŐI NB, 1-16. HELYÉRT

15:00 Sportdarázs-SMAFC – Nyíregyházi Kosársuli – ÉLŐ STATISZTIKA, ÉLŐ VIDEÓ

Hirdetés