Hirdetés
Magyarország

Vasárnap öt mérkőzés az Amatőr bajnokságban:

:

Hirdetés

Vasárnap öt mérkőzést rendeznek az Amatőr bajnokságban.

A Piros-csoport élmezőnyében a PINKK-PVSK U23 és a MAFC vív rangadót. A pécsi együttes 5/3-as, a MAFC 7/2-es mutatóval várja a játéknapot. A PINKK-PVSK nem lépett még idén pályára a Piros-csoportban, de az élvonalban szereplő mag természetes játékban van. A MAFC legutóbb a BKG-t múlta felül és ezzel a sikerrel tartják a második helyüket a BEAC mögött. A listavezető BEAC ezúttal Bajára látogat. A fővárosiak múlt héten sikerrel vették a Hepp Kupa negyeddöntőjét. A két csapat őszi meccsét 40 ponttal nyerte a BEAC. Ezúttal szorosabb csatára van kilátás, de meglepetés lenne a hazai siker.

A Fehér-csoportban a Törekvés SE az ELTE-Fortis alakulatát fogadja. Január elején a Győr otthonában nagy győzelmet aratott a Törekvés SE. A 7/3-as mutatójával versenyben van a rájátszásért. Ennek elérése érdekében viszont nem hibázhat alacsonyabban rangsorolt riválisok ellen. Ez pedig egy ilyen összecsapás lesz. Az ELTE-Fortis az elmúlt öt találkozóját elveszítette és a 9. helyre csúszott vissza a tabellán.

A Zöld-csoportban az egyaránt három vereséggel rendelkező Nyíregyházi Kosársuli és Ajka fontos meccset vív. A győztes határozottan lépéselőnybe kerül majd és őrzi az esélyt a rájátszásba jutásra. A DEAC és a Vasas Akadémia II. párharcában egyértelmű favorit a fővárosi gárda. Nem könnyű a Vasas helyzete, nagy terhelést kapnak a játékosok, sok a sérült, de Debrecenben így is győzelmi esélyekkel lépnek pályára.

MENETREND

Női Amatőr NB I. Piros-csoport

16:00 Bajai Női Kosárlabda Klub – BEAC Újbuda
19:00 PINKK-PVSK U23 – MAFC

Tabella, eredmények, statisztikák ITT

Női Amatőr NB I. Fehér-csoport

17:00 Törekvés SE – ELTE Fortis

Tabella, eredmények, statisztikák ITT

Női Amatőr NB I. Zöld-csoport

15:00 Nyíregyházi Kosársuli – Ajka
17:00 DEAC – Vasas Akadémia II.

Tabella, eredmények, statisztikák ITT

ÉLŐ STATISZTIKÁK ITT

Hirdetés