Hirdetés
Archivum

Amaya Valdemoro 111 nap után visszatér:

:

Hirdetés

A hétvégén az európai topligákban kiemelkedõ rangadót nem rendeznek, de Spanyolországra érdemes lesz figyelni, hiszen szombaton 19 órától a Rivas Ecopolis – Girona összecsapáson 111 nap kihagyás után visszatér Amaya Valdemoro.

A spanyol klasszis még az Euroliga nyitó fordulójában a Gospic elleni összecsapáson törte el mindkét csuklóját, ezt követõen október 25-én mûtötték meg Madridban. Valdemorónak a héten kellett részt vennie az utolsó orvosi vizsgálaton, ahol a doktorok zöld utat adtak a visszatérésének.

Forrás: YouTube

A Rivas Ecopolis sztárja hosszú rehabilitáción van túl és a klub honlapjának nyilatkozva elmondta: amikor elõször fogott labdát a kezébe, rettenetes fájdalmat érzett, de most már teljesen tünetmentes. Valdemoro hangsúlyozta, hogy a szezon utolsó részében a fontos meccseken szeretne segíteni a csapatán.

„Mindenképpen folytatni akartam a játékot, remélem még a csapat hasznára leszek az elõttünk álló fontos meccseken az Euroligában, a bajnokságban és a kupában. Szerencsére most még lesz néhány könnyebb mérkõzésünk, ahol lehetõségem nyílik felvenni a ritmust.” – nyilatkozta Valdemoro.

Hirdetés