Hirdetés
Archivum

Amber Holt nem került be a Tulsa keretébe:

:

Hirdetés

A WNBA elõszezonja a szakvezetõk szemszögébõl a legnehezebb idõszakához érkezett, csütörtökig meg kell nevezni azt a 11 játékost, akikkel megkezdik a szezont. A keretszûkítések alkalmával ezúttal egy ismerõs név is áldozatul esett. Amber Holt kikerült a Tulsa Shock keretébõl.

Holt családi okok miatt nemcsak Sopronból távozott idõ elõtt, de késõbb csatlakozott be a Tulsa felkészülésébe is. A csapata pénteki és vasárnapi elõszezon mérkõzésén azonban pályára lépett. Pénteken a Seattle Storm gárdájától elszenvedett 63-59-es vereség alkalmával 8 perc 41 másodpercet töltött a pályán és 2 pontot, 2 lepattanót, illetve 1 gólpasszt jegyzett. Vasárnap a Los Angeles Sparks ellen 82-67-re megnyert mérkõzésen pedig 25 és fél perc alatt 6 pont, 3 gólpassz és 2 lepattanó került a neve mellé.

Holt mellett Chante Black is kikerült a keretbõl. Mind a ketten tavaly a szezon második felében stabil embernek számítottak. A Tulsa jelenleg 13 fõs kerettel dolgozik, így még két játékostól kell megválniuk csütörtökig.

Holt számára ez a döntés nem jelenti azt, hogy idén nem láthatjuk a WNBA-ben. Egy évvel ezelõtt kísértetiesen hasonló helyzetben volt, akkor azonban június második felében csapata megvált a helyére beválasztott játékostól és újraszerzõdtette. Azt követõen Holt 24 találkozón játszott és 5.8 pontot, 1.9 lepattanót, illetve 1.2 gólpasszt átlagolt.
 

Hirdetés