Hirdetés
Archivum

Amerikai irányító a Vasasnál:

:

Hirdetés

A Vasas Akadémia a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerzõdtette a University of Kentucky együttesébõl ismert irányítót Taylor Murray-t. Részletek a klub közleményében.

Fotó: University of Kentucky

Fotó: University of Kentucky – ukathletics.com

Forrás: Vasas Akadémia

Újabb amerikai igazolásról adhatunk hírt, a Vasas Akadémia felnõtt csapatában köszönthetjük a Kentucky Egyetem egyik legjobbját, Taylor Murray-t. A fiatal tehetség remek védekezése mellett több statisztikai mutatóban is meggyõzõ teljesítményt nyújtott az Egyesült Államokban.

„Ötéves korom óta az az álmom, hogy profi sportoló legyek, minden nap keményen dolgozom azért, hogy ezt megvalósítsam. Az egyetem befejeztével úgy döntöttem itt az ideje belevágni valami teljesen újba. Nagyszerû érzés lesz egy új országban tanulni, játszani és élni. Természetesen továbbra is fontosnak tartom, hogy fejlesszem a kosárlabdatudásomat minden területen. Egyik rokonomtól azt hallottam, hogy Budapest egy gyönyörû város, így egyre izgatottabban várom, hogy Magyarországon játszhassak. A célom az, hogy hatékony támadó, agresszív védõ és jó csapatember legyek a Vasasban, valamint, hogy mindkét palánk alatt megnehezítsem az ellenfél dolgát. Ez egy életre szóló élmény, nagyon hálás vagyok a lehetõségért, igyekszem minden tõlem telhetõt megtenni a pályán és azon kívül” – mondta Taylor Murray, a Vasas Akadémia játékosa.

“Taylor egy olyan posztra érkezik, ahol az elmúlt két évben a csapatunk legeredményesebb játékosai játszottak. Ezután nyilvánvaló, hogy jó és meghatározó játékost akartunk. Sok keresés után és sok játékos közül végül rá esett a választás, mert egy erõs egyetemen társai kiszolgálása mellett eredményes is volt. Emellett korosztályos amerikai válogatott volt, ami a tengerentúlon mindig nagy szó. Nagy szeretettel várjuk, reméljük sokat segítünk kölcsönösen egymásnak a fejlõdésben és céljaink elérésében” – mondta a Vasas Akadémia vezetõedzõje, Földi Attila.

Hirdetés