Hirdetés
Archivum

Amerikai irányító érkezett Szekszárdra a sérült Scekic pótlására:

:

Hirdetés

Az Atomerõmû KSC Szekszárd a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a sérült Maja Scekic helyére az amerikai Cherise Daniel érkezik.

A szekszárdi csapatnál Maja Scekic múlt hetén hétfõn szenvedett súlyos térdsérülést. A szerb irányítónak elszakadt a keresztszalag a bal térdében, így ebben a szezonban már nem léphet pályára. A szekszárdiak közleménye kiemeli: komoly fejtörést okozott a klub vezetése számára, hogy pótolja-e a játékost és ha igen, akkor kivel. Végül a 29 éves Cherise Daniel személyében érkezik a KSC-hez egy amerikai irányító-hátvéd.

A 180 cm magas játékos bemutatása során a klub honlapja kiemeli, hogy az Ohio állambeli Columbusban született, az egyetemi évek alatt (2006-2010) a helyi Ohio State Buckeyes színeiben az NCAA-ben szerepelt. Európai profi pályafutása során játszott Németországban, Portugáliában, Görögországban és Romániában, valamint 2015-ben egy elõszezon erejéig megfordult Svédországban is.

Cherise Daniel a 2016/2017-es bajnoki évadban eddig Marosvásárhelyen szerepelt, ahol 18,9-es pontátlagával a román bajnokság alapszakaszának harmadik legeredményesebb dobója lett – fogalmaz az Atomerõmû KSC Szekszárd honlapja.

Hirdetés