Hirdetés
Archivum

Ana Dabovic is a fedélzeten Bourges-ban:

:

Hirdetés

Egy hete, augusztus 27-én, kedden állt munkába a 2019/2020-as évadra történõ felkészülés jegyében a Bourges Basket. Az Euroliga szezonra is készülõ francia élcsapatnál sérülések hátráltatják a munkát.

 

Fotó: Tango Bourges Basket

Fotó: Tango Bourges Basket

 

A Bourges-nál egy új korszak kezdõdött. A klubot az európai elitbe vezetõ Pierre Fosset klubelnök 25 év után leköszönt és az elsõ edzésen az érkezõ játékosokat már az utódja Agnès Saint Ges fogadta. Öt távozót (Marine Johannès, Kristen Brooke Sharp, Katherine Plouffe, Cristina Ouvina, Nayo Raincock-Ekunwe) kellett pótolni a csapatépítés során. Végül új igazolásként Isabelle Yacoubou, Marissa Coleman, Ana Dabovic, Elin Eldebrink és Alexia Plagnard érkezett.

 

 

Az új játékosok közül Dabovic és Coleman kivételével mindenki ott volt már az elsõ foglalkozáson. A két klasszis légiós kapcsán viszont sok a kérdõjel. Dabovic kézfejét rögtön az Európa-bajnokság után július 10-én megmûtötték. Hétfõn ugyan megérkezett Bourges-ba (a fenti kép is ekkor készült), de most még nem áll edzésbe. További orvosi vizsgálatok várnak rá és a szerzõdése ezek értékelését követõen lép életbe. Coleman pedig szeptember 3-án érkezett volna, de írásban jelezte, hogy személyes okok miatt még nem tud bekapcsolódni a munkába. Az érkezése szeptember 19-re módosult.

 

A Bourges az elsõ edzõmeccsét szeptember 11-én a Roche Vendée ellen vívja.

 

Fotó: Tango Bourges Basket

Fotó: Tango Bourges Basket

Hirdetés