Hirdetés
Magyarország

Andjela Delic: “hálásnak kell lennünk a plusz időért, amit most a szeretteinkkel tölthetünk”:

:

Hirdetés

A ZTE NKK hivatalos honlapjának Andjela Delic küldött beszámolót Bosznia-Hercegovinából. A bosnyák hátvéd 20 bajnokin 21.2 perc alatt 8.3 pontot, 1.9 lepattanót és 2.9 gólpasszt átlagolt a bajnokságban.

Helló Mindenkinek!

Remélem, mindannyian biztonságban vagytok és a szeretteitekkel tudtok lenni! Szeretném kihasználni ezt a lehetőséget, hogy mindenkinek köszönetet mondjak, a csapattársaimnak a csapattal dolgozóknak és mindenkinek, aki támogatott minket az egész szezonban.

A magyarországi tapasztalataimról annyit szeretnék mondani, hogy nagyon hálás vagyok mindenért, amit itt történ velem, mert ez egy teljesen új szituáció volt számomra, de 2-3 hónap után már úgy éreztem itt magam, mintha szezonokat töltöttem volna itt el.

Szintén nagyon örülök, hogy a csapatomnak sikerült bronzérmet nyernie a Magyar Kupában. Nagyon büszke vagyok, mert igazán megmutattuk mindenkinek, hiszen „underdognak” tartottak minket és erre rácáfoltunk.

Szeretnék egy pár szót mondani, a koronavírus miatt a világban kialakult helyzetről. Úgy gondolom és hiszem, hogy mindennek oka van és ez egy nagy lecke számunkra! Tehát tanulnunk kellene belőle! Hálásnak lennünk az plusz időért, amit most a szeretteinkkel tölthetünk! Okosnak kell lennünk ebben a helyzetben, pozitívnak maradni és fegyelmezettnek. Ezek a nehéz napok el fognak múlni és jobbak jönnek!

Nálunk Boszniában egyelőre nem rossz a helyzet, betartjuk a szabályokat, amiket a szakemberek adnak nekünk. Remélem, elég okosak vagyunk, hogy tartsuk a fegyelmet!

Mára ennyit és hajrá ZTE! 

– fogalmazott Andjela Delic.

Fotó: MKOSZ / Rébay Viktor

Hirdetés