Hirdetés
USA

Angel McCoughtry munkába állt a Las Vegas Aces kötelékében:

:

Hirdetés

Tartanak az egyéni edzések a WNBA csapatoknál. Az évad nagy visszatérője Angel McCoughtry munkába állt a Las Vegas Aces edzőközpontjában.

Februárban vált hivatalossá, hogy az Atlanta Dream csapatától a Las Vegas Aces-hez kerül Angel McCoughtry.

Mint ismert, az olimpiai és világbajnok klasszis még az Atlanta Dream egyik WNBA alapszakasz mérkőzésén 2018. augusztusában szenvedett súlyos térdsérülést. Ezt követően megműtötték és a teljes 2019-es szezont ki kellett hagynia. Szeretett volna tavaly szeptemberben a Dream utolsó meccsén pályára lépni, de az orvosok még nem engedték. Így csak szimbolikusan cserélte be a szakmai stáb, hogy a klubvezetés és a szurkolók köszönthessék a világklasszist és egyben elbúcsúzhassanak tőle.

15 hónap kihagyás után újra tétmeccsen a Dinamo Kurszk színeiben szerepelt McCoughtry. Január 8-án 21 percet töltött a pályán a Famila Schio otthonában megvívott Euroliga találkozón. A versenyrendszerek leállításáig hat összecsapáson lépett pályára: 18.9 perc alatt 11.8 pontot, 2.5 lepattanót és 0.7 gólpasszt átlagolt.

Ahogy arról beszámoltunk, a WNBA együttesek július 6-tól költözhetnek be a floridai Bradentonba, az IMG Academy edzőközpontjába. A csapatedzések július 10-én indulnak és a szezon július 24-én kezdődhet.

Pénteken a mezeiket is átvehették a játékosok:

Fotó: Las Vegas Aces

Hirdetés