Hirdetés
Archivum

Angela Salvadores extra meccse az Ensino Lugo csapatában:

:

Hirdetés

Vasárnap teljes fordulót rendeztek a spanyol élvonalban. Az Ensino Lugo csapata Angela Salvadores extra teljesítményével verte a Nissan Al-Qázeres gárdáját.

Fotó: Twitter.com/EnsinoLugoCB

Fotó: Twitter.com/EnsinoLugoCB

Úgy dobták fel a labdát a vasárnap esti találkozón, hogy az Ensino Lugo számára a hétközi fordulóban kedvezõtlenül alakultak az eredmények. Ennek megfelelõen matematikai esélyük nem maradt a Spanyol Kupa nyolcas döntõjét érõ helyezés elérésére, de természetesen a bajnokság szempontjából nagy volt a tét. A Nissan Al-Qázeres ugyanis közvetlen riválisnak tekinthetõ számukra.

Az elsõ 15 percben nem alakult ki nagy különbség a felek között. Végül 36-31 után a félidõt 11-4-es sorozattal zárta az Ensino Lugo és így a nagyszünetben 47-35-ös elõnyben voltak. A harmadik negyedben már gyorsan nõtt a differencia, öt perc elteltével a 20 pontot ostromolta az Ensino Lugo elõnye. A Nissan Al-Qázeres innentõl pedig nem tudta szorossá tenni a csatát.

A 94-76-os gyõzelem alkalmával Angela Salvadores túlzás nélkül egyik legjobb felnõtt meccsét játszotta eddigi pályafutása során. Csere nélkül igazi vezérként 23 ponttal, 9 gólpasszal és 6 lepattanóval segítette értékes sikerhez a csapatát.

Videó:

Eredmény
Ensino Lugo – Nissan Al-Qazeres 94-76 (24-20, 23-15, 22-23, 25-18)

Statisztika

Hirdetés