Hirdetés
Magyarország

Angyal Barbara az U20-as válogatottról és a nyári edzésekről:

:

Hirdetés

Az NKE-FCSM Csata Facebook oldalán Angyal Barbara nyilatkozott az U20-as válogatott edzőtáboráról és a nyári terveiről.

Az U20-as válogatott Székesfehérváron a felnőtt nemzeti csapattal párhuzamosan dolgozott.

Nagyon hasznos 10 napot töltöttünk együtt. Sok egyéni képzésünk volt, amikből tudtunk tanulni. Egymás ellen és a felnőtt válogatott ellen beiktattak 5:5 játékot, amiből még többet tanulhattunk. Kondi edzések is szerepeltek a programban, fizikálisan így szintén épültünk felfelé.

– idézte fel az összetartást Angyal Barbara.

Az U20-as válogatott edzőmeccset vívott a felnőtt gárdával, ahol szoros első félidő után 67-41-re maradt alul. A találkozót követően már az MKOSZ tudósításában is elégedetten nyilatkozott a fiatalokról Gáspár Dávid a korosztályos csapat vezetőedzője és Székely Norbert felnőtt szövetségi kapitány.

Fizikálisan és tapasztalatilag biztosan előrébb tartanak. Ez nem is kérdés. Amint nyomást gyakoroltak ránk, nehezebben tudtuk felvinni a labdát, becsapdáztak minket. Azokból sok eladott labda született, de úgy gondolom: az első félidőre nagyon büszkék lehetünk. Gáspi (Gáspár Dávid, vezetőedző – a szerk.) is azt mondta, hogy nagyon büszke ránk. Ő sem gondolta, ahogy mi sem, hogy ilyen meccset fogunk játszani. Azt is hozzátette, hogy soha ne legyünk elégedettek, mert akkor megáll a fejlődés.

– értékelt az NKE-FCSM Csata fiatalja, aki két triplát is jegyzett a találkozón.

Angyal Barbara beszélt az aktuális formájáról is: “Biztos jobb formában vagyok, mint voltam a válogatott előtt. Ott elkezdtünk egy folyamatot és szeretném azt végig vinni. Remélem, hogy augusztusban nem kell nulláról kezdeni.” – tette hozzá a 19 éves játékos, akinek szerződéshosszabbítását június elején jelentette be a Csata. 

A riportból az is kiderül, hogy a leállás alatt igyekezett mozogni Angyal Barbara. “Jártam futni és kondiztam otthon. Ettől függetlenül az, hogy otthon mit csináltam pár kiló almával, az nem ugyanaz, hogy lejövök ide és edzek a Csata utcában.” – hangsúlyozta, kiemelve, hogy kis pihenés mellett az augusztusi rajtra egyéni edzésekkel a továbbiakban is készülne.

Szeretném kihasználni még egy kis pihenésre az időt, de jönnék le ide edzeni, ha van lehetőség. Úgy látom van, mert Krisztián bérli a termet, hogy minél többet tudjunk edzeni. Remélem, minden nap le tudok ide jönni.

Hirdetés