Hirdetés
Archivum

Angyal Barbarát és Kiss Angelikát is kiemelték a FIBA felületein:

:

Hirdetés

Javában zajlanak még a visszatekintések a vasárnap lezárult U18-as Európa-bajnokságra. Lapunkban éppen a közelmúltban közöltünk egy részletes interjút Völgyi Péter szövetségi kapitánnyal. A FIBA felületein szintén megjelent több érdekes összeállítás, melyekben a magyar csapat játékosai is fõszerephez jutnak.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

A FIBA egyik legismertebb szakírója Paul Nielsen összegyûjtött hat olyan játékost, akiknek a teljesítménye a kontinenstorna alatt nem került külön kiemelésre. Ugyanakkor a jó játékuk elengedhetetlen volt a válogatottjaik eredményes szerepléséhez.

A „meg nem énekelt hõsök” közé bekerült Kiss Angelika is. A válogatottunk centere 24.4 perc alatt 7.3 pontot és 4.1 lepattanót átlagolt. Paul Nielsen a kiosztott 11 blokkot és ezzel Kiss Angelika védekezését hangsúlyozta az 51%-os mezõnymutatója mellett. Gratulálunk!

A torna All-Star ötösébe Angyal Barbarát választották be a válogatottunkból. A FIBA videósai a legszebb megmozdulásaiból összeállítottak egy videót, amely az alábbiakban látható. Gratulálunk!

Hirdetés