Hirdetés
Magyarország

Angyal Barbarával is szerződést hosszabbított az NKE-FCSM Csata:

:

Hirdetés

Az NKE-FCSM Csata a hivatalos felületein jelentette be, hogy szerződést hosszabbított Angyal Barbarával. Formálódik a fővárosi együttes kerete, mely korábban Horváth Bernadett és Lelik Réka megtartásáról is beszámolt.

“Saját nevelésű, 2001-es születésű játékosunk szerződéshosszabbítása nemcsak értékeink megtartása, hanem az U20-as szabály miatt is fontos.” – olvasható a klub hivatalos közleményében, mely kiemeli: Angyal Barbara számára nem alakult túl jól az elmúlt évad. Betegsége miatt mindössze 9 mérkőzésen léphetett pályára, a Szekszárd elleni hazai győzelemben viszont oroszlánrészt vállalt.

Azért döntöttem a szerződéshosszabbítás mellett, mert a sok fiatal családias légkört teremt a klubon belül, a légiósok pedig mindkét évben jól segítették a fejlődésünket. Mivel idén nem kaptunk kvótát az Európa Kupára, így ennek elérése lesz a fő célunk, valamint egyénileg és csapatként is szeretnék szintet lépni. 

– mondta a klub honlapjának Angyal Barbara.

Tursics Krisztián vezetőedző pedig reményét fejezte ki, hogy Angyal Barbara visszatalál a megkezdett útra és Horváth Bettivel karöltve irányítja a csapatot a 2020/2021-es szezonban. “Majdnem a teljes tavalyi szezonja kiesett, hiszen a betegsége miatt nem tudott kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani.” – fogalmazott a vezetőedző.

Fotó: Szilágyi Dénes / NKE-FCSM Csata

Hirdetés