Hirdetés
Európa

Ann Wauters Törökországba szerződött:

:

Hirdetés

Ann Wauters sérülései ellenére mindent elkövet, hogy legyen esélye Tokióban az Olimpián pályára lépni. A 39 éves veterán belga center Törökországba szerződött, így játékból érkezhet a februári olimpiai selejtezőre és ha kvótát szerez Belgium, akkor a nyári ötkarikás játékokra is.

Ann Wauters az elmúlt közel két évben profi szerződéssel nem rendelkezett. Elindult a Villeneuve d’Ascq alakulatával együttműködésben az utánpótlás nevelő műhelye és eközben személyi edzővel igyekezett formában tartani magát. Szerepelt a 2018-as Világbajnokságon és a 2019-es Európa-bajnokságon is a válogatottban. Mindegyik tornán értékes részfeladatokat megoldva igazi szellemi vezérként segítette hazája válogatottját.

Fotó: FIBA.Basketball

Wauters a két novemberi Eb-selejtezőn is ott volt a belga válogatottban: 16.6 perc alatt 7.0 pontot, 3.0 lepattanót és 1.0 gólpasszt átlagolt. Hivatalos Instagram oldalán az olimpiai álom felé vezető következő lépésként mutatta be döntését. Visszatér a Kayseri gárdájához, ahol a 2016/2017-es évadban már szerepelt. A török együttes négy lejátszott mérkőzés után 3 győzelemmel és 1 vereséggel rendelkezik a bajnokságban, az Európa Kupában pedig 2/2-es mutatóval vonultak a válogatott szünetre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Happy to return to a familiar place! @kayseribasketsk Big thanks to my family for always having my back ❤️ #daretobelieve #roadtotokyo2020

Ann Wauters (@annwauters12) által megosztott bejegyzés,

Hirdetés