Hirdetés
Archivum

Argentína ellen kezd a magyar válogatott az U17-es Világbajnokságon:

:

Hirdetés

Ahogy arról korábban már hírt adtunk, kedden délelõtt megtartották Minszkben a 2018-as U17-es leány kosárlabda Világbajnokság csoportjainak sorsolását. A magyar válogatott a C-csoportba került, ahol Argentína, Új-Zéland és Spanyolország lesznek a riválisai.

A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) elkészítette a Világbajnokság tervezett menetrendjét, mely az alábbiakban megtekinthetõ. A magyar válogatott július 21-én Argentína ellen kezdi meg a szereplését, másnap Új-Zéland lesz az ellenfél. Ezt követõen július 23-án szünnapra kerül sor, majd 24-én Spanyolország ellen zárják a csoportkört a mieink.

A mérkõzéseket két helyszínen bonyolítják le, ezek a Minsk’s Sport Palace és a Falcon Club Aréna nevezetû rendezvényközpontok lesznek. Hogy válogatottunk mely helyszínen és milyen idõpontokban lép pályára, majd késõbb válik hivatalossá. Ilyenkor a szervezõbizottság és a FIBA elõbb egyeztetnek a nemzeti televíziós közvetítések idõpontjáról, illetve adott esetben nemzetközi médiapartnerekkel is. 

A Világbajnokság tervezett programja:

Hirdetés