Hirdetés
Archivum

Arike Ogunbowale a WNBA-ben is varázsolt:

:

Hirdetés

Az egyetemi bajnokságban éveken át zseniálisabbnál zseniálisabb dobóteljesítménnyel kitûnõ Arike Ogunbowale a WNBA-ben a profik között is ízelítõt adott tudásából.

Fotó: Dallas Wings

Fotó: Dallas Wings

Szerdáról csütörtökre virradóra a 35 pontot szerzõ Arike Ogunbowale eredményes játékával a Dallas Wings megszakította a Los Angeles Sparks gyõzelmi sorozatát – írtuk az összefoglalónkban. Ogunbowale pályafutása legeredményesebb WNBA mérkõzését teljesítette és ez lett az 5. legtöbb pont, amit egy újonc elért a ligában. A Wings sztárja ráadásul mindezt 57.1%-os mezõnymutatóval szállította. Nem véletlen, hogy óriási lépést tett az “Év Újonca” cím elhódítása felé.

Tengerentúli szakírók szerint Napheesa Collier és Arike Ogunbowale fut versenyt az az “Év Újonca” elismerésért. Ebben most Ogunbowale jár elõrébb, miután kilenc alkalommal elérte legalább a 20 pontos álomhatárt. Collier potátlaga 11.3, míg Ogunbowale esetében ez a szám átlépi a 15-öt. Ráadásul az egyetemi éveihez hasonlóan Ogunbowale játékát rengeteg clutch-dobás jellemzi, azaz döntõ pillanatban is képes felvállalni a terhet.

Videó: a Los Angeles Sparks elleni 35 pontos teljesítmény

Hirdetés