Hirdetés
Magyarország

Átesett az Aluinvent DVTK az Euroligát megelőző COVID-teszten:

:

Hirdetés

Pénteken átesett az Aluinvent DVTK az Euroligát megelőző COVID-teszten. Földi Attilán, kívül az egész csapatnak negatív lett az eredménye. Ennek megfelelően a Szekszárd elleni mérkőzésen nem ülhet le a kispadra. A vezetőedzői teendőket ezen a mérkőzésen Völgyi Péter, az Aluinvent DVTK sportszakmai igazgatója látja el – adta hírül a klub honlapja.

Az Euroliga selejtezőjére minden csapatnak két negatív tesztet kötelező produkálni. Az egyik ilyen teszten esett át az Aluinvent DVTK és stábja pénteken.

A jó hír, hogy a csapat és a stáb minden tagjának negatív lett az eredménye. Földi Attila vezetőedzőnek pozitív a tesztje, aki ugyan teljesen tünetmentes, azonban önkéntes karanténba vonult. Így a mai mérkőzésre nem kísérheti el csapatát.

A vezetőedzői feladatokat a Szekszárd elleni találkozón Völgyi Péter, az Aluinvent DVTK sportszakmai igazgatója fogja átvenni.

Az elmúlt hónapokban a DVTK fokozottan figyelt a járvágyügyi ajánlások betartására, ennek köszönhetően a játékosok egészségesek és készen állnak a Szekszárd elleni mérkőzésre – összegez az Aluinvent DVTK  honlapja.

Fotó: DVTK.eu