Hirdetés
Archivum

Átgázolt ellenfelén a Connecticut:

:

Hirdetés

Lejátszotta elsõ tétmérkõzését az idei évadban a Connecticut Egyetem. Geno Auriemma hölgykoszorúja 7000 nézõ elõtt 117-37 arányban gyõzte le a Holy Cross gárdáját. A mérkõzés legjobbja a nagy jövõ elõtt álló Tiffany Hayes lett.

Megkezdte a 2010/2011-es menetelését a Connecticut Egyetem. A 78 tétmérkõzés óta veretlen alakulat elsõ idei tétmeccsén a jóval alacsonyabban rangsorolt Holy Cross együttesét fogadta. A találkozó gyorsan eldõlt, ezúttal egy 13-2-es rohammal indítottak a hazaiak, majd 8 perc játék után 29-12 is állt az eredményjelzõn. Ugyan néhány jó ütemû tripla következtében a félidõ vége elõtt 7 perccel 36-23-ra is felzárkózott a vendég együttes, de szoros mérkõzésre nem volt esélyük. A szünetben 63-30-ra ment a UConn.

A második félidõre tovább fokozták az iramot Maya Moorék és ezzel gyakorlatilag „kivégezték” ellenfelüket. A félidõ eredménye 54-7 lett, a mérkõzésé pedig 117-37. A gyõztes csapatból Tiffany Hayes bizonyult a legeredményesebbnek 32 pontjával, de a 21 pontos Maya Moore is ünnepelhetett, mivel a UCONN történetének második legtöbb pontot szerzõ játékosává lépett elõ és csak 157 pont hátrányban van Tina Charles 2346-os rekordjától.

A Connecticut a következõ mérkõzését a State Farm Tip-Off Classic keretében vívja keddrõl szerdára virradó éjjel a szezon elõtt második helyre rangsorolt Baylor Lady Bears ellen. Az ESPN2 által közvetített nagy rangadón elõször láthat reális képet arról Geno Auriemma, hogy az átalakított gárdája milyen játékerõt képvisel.

Eredmény

UConn Huskies – Holy Cross 117-37 (63-30)

Statisztika

Hirdetés