Hirdetés
3x3

Audi Streetball: Nagy siker Nyíregyházán, de szombaton már Oroszlányé a főszerep:

:

Fotó: MKOSZ

Hirdetés

Remek időben és hangulatban, azaz kiváló körülmények között zajlott június 16-án az Audi streetball Nyíregyházán. A programsorozat szombaton folytatódik Oroszlányban – írja az MKOSZ.

Népes mezőny gyűlt össze a rendezvényen, a különböző kategóriákban összesen csaknem 80 csapat nevezett. Több utánpótlás korosztályban hazai siker született, az U16-os korosztályban a fiúknál és a lányoknál is sok volt a szoros, kiélezett mérkőzés. Érdekesség, hogy a “koedukált” dobóversenyek közül többet is hölgyek nyertek urak előtt.

A sok csapat – Erdélyből és Budapestről is érkeztek együttesek – mellett sok érdeklődő, néző, szurkoló is kilátogatott a rendezvényre, amelynek egyik legnépszerűbb résztvevője a városban nevelkedő, ám jelenleg az ország másik felében, Sopronban kosarazó Papp Klaudia volt. Az eddig a 3×3-as válogatottban szereplő, ám a nemzeti csapatba most a hagyományos szakágban bekerülő kosaras hölgy sok-sok autogramot osztott, és jó néhányan készítettek vele közös fotót.

Fotó: MKOSZ

A sorozat következő állomása Oroszlány lesz szombaton, június 22-én, és már érkezett nevezés szép számmal. Csütörtökön, 20-án éjfélig lehet még nevezni a jól ismert streetballnet.hu oldalon.

Oroszlányban a hagyományos ügyességi versenyeket is megrendezik, sőt, ahogy eddig szinte mindig, ezúttal is lesz egy VIP-torna.
A programot a Face Team akrobatikus, roppant látványos bemutatója színesíti, továbbá az oroszlányi streetballokon a tűzoltóságnak köszönhetően rendezett és méltán nagy népszerűségnek örvendő habparty. A szervezők a tervek szerint a dobó- és a centerpályával együtt összesen nem kevesebb, mint 12 pályát építenek majd.

Fotó: MKOSZ

Hirdetés