Hirdetés
Archivum

Augusztus 13-án vág neki a szezonnak a Sopron Basket:

:

Hirdetés

A Sopron Basket közleményben bemutatta a 2018/2019-es évadra történõ felkészülési menetrendjét. Augusztus 13-án kezdõdik a munka magyar bajnok, Euroliga-ezüstérmes csapatnál.

Fotó: Sopron Basket

Fotó: Sopron Basket

Forrás: Sopron Basket Sajtóközlemény

A szezon közeledtével kialakult csapatunk felkészülési menetrendje is. A munka augusztus 13-án veszi kezdetét, nyolc játékossal.

Alaina Coates augusztus 29-én, Amanda Zahui szeptember 1-én csatakozik a többiekhez. Turner Yvonne érkezése a WNBA-s kötelezettségétõl függ, míg a Világ-bajnokságra készülõ spanyol válogatott bõ keretének tagja, Angela Salvadores a válogatottbeli szereplésétõl függõen kapcsolódik be a munkába.

A felkészülés során több edzõmérkõzést is játszik csapatunk, melyek közül kettõ lesz Sopronban. Augusztus 29-én a Pöstyén, míg szeptember 1-én a Gyõr látogat hozzánk. Utóbbi egyúttal a hagyományos Krasznai Ferenc Emlékmérkõzés jegyében kerül megrendezésre.

Mindkét fentebb említett csapathoz ellátogatunk mi is szeptember elején, majd Prágában és Jekatyerinburgban vár lányainkra 2-2 találkozó. A nagy múltú oroszországi tornára címvédõként utazunk.

Menetrend

Augusztus 29., szerda 18.00 Sopron Basket – Piestanske Cajky
Szeptember 1., szombat 18.00 Sopron Basket – CMB CARGO UNI Gyõr
Szeptember 5., szerda CMB CARGO UNI Gyõr – Sopron Basket (Fûzy Ákos-Tapodi Péter Emlékmérkõzés)
Szeptember 7., péntek Piestanske Cajky – Sopron Basket
Szeptember 14-16. ZVVZ USK Praha – Sopron Basket
Szeptember 24-26. UMMC CUP, Jekatyerinburg

Forrás: Sopron Basket Sajtóközlemény

Hirdetés