Hirdetés
Archivum

Augusztus 30-tól 3×3-as Európa-bajnokság Debrecenben:

:

Hirdetés

Ahogy arról nagy terjedelemben beszámoltunk, kialakult a debreceni 3×3-as Európa-bajnokság mezõnye. Az augusztus 30. és szeptember 2. között megrendezésre kerülõ torna felvezetését megkezdte a FIBA a hivatalos felületein.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

Debrecenben a kontinenstornán a magyar válogatott házigazdaként alanyi jogon résztvevõ. A mieink mellett a mezõnyt a címvédõ Franciaország, illetve Ukrajna, Oroszország, Hollandia, Lettország, Fehéroroszország, Dánia, Olaszország, Lengyelország, Románia és Spanyolország alkotja.

Debrecenben a 3×3-as rendezvényeken megismert hagyományos helyszínen a Nagytemplon elõtt a Fõ Téren mérik össze az erejüket a csapatok. Különleges atmoszféra jellemzi minden évben az itt rendezett eseményeket, amit Medgyessy Dóra is megerõsített a DEHIR-nek nyilatkozva:

“A nyár végén Debrecenben szerepelhetek az Európa-bajnokságon, olyan lehetõség pedig, hogy a szülõvárosomban játszhatok, nem sûrûn adódik. Imádok ott szerepelni, a Nagytemplom elõtt a fõtér különleges helyszín és a nézõk óriási hangulatot hoznak oda. Én már sokfelé, sok pályán játszottam, de elfogultság nélkül mondhatom: a legjobb, amit megtapasztalhattam.” – mondta válogatottunk oszlopos tagja.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés