Hirdetés
Archivum

Ausztrál légiósok Seattle-ben:

:

Hirdetés

Immár két hete tart a WNBA átigazolási idõszaka, így elérkezett második hírcsokrunk ideje is. Az elmúlt héten a Seattle Storm volt a legaktívabb.

A WNBA címvédõ Seattle Storm Erin Phillips és Belinda Snell igazolásával került a címlapokra. A seattlei sztárcsapat a 2011-es WNBA évadot várhatóan kihagyó két európai klasszis, Jana Vesela és Svetlana Abrosimova helyett szerzõdtette a meghatározó ausztrál játékosokat.
 

Snell kihagyta a tavalyi WNBA szezont miután Sandy Brondello nem számolt vele a San Antonio Silver Stars aktív rotációjában. Phillips pedig 2006 és 2009 között három szezonon át erõsítette a Connecticut Sun alakulatát, melynek színeiben 6.5 pontot és 2 gólpasszt átlagolt.

Sue Bird és Lauren Jackson nevével fémjelzett Seattle keretében a két új igazolással négyre (Jackson, Abby Bishop, Phillips és Snell) nõhet az ausztrál válogatott játékosok száma.

A Los Angeles Sparks is erõsített az elmúlt héten és Chanel Mokango újraszerzõdtetése mellett leigazolták Courtney Paris-t, akire olvasóink a Rivas Ecopolis méretes centereként emlékezhetnek.

A WNBA idei játékosmozgásait wbasket.hu hasábjain a WNBA 2011 cimkére kattintva lehet követni!

Hirdetés