Hirdetés
Nagyvilág

Ausztráliában megkezdhették a tárgyalásokat a szabadon igazolható játékosokkal:

:

Hirdetés

Kinyitott az átigazolási piac Ausztráliában és a csapatok csütörtöktől már a szabadon igazolható játékosokkal is megkezdhették a tárgyalásokat.

A WNBL játékospiacán a szabadügynökök között légiósokat nem találunk. Ellenben a válogatott világklasszis játékosait igen. A teljesség igénye enélkül Darcee Garbin (Townsville Fire), Alice Kunek (Sydney Uni Flames), Tess Madgen (Townsville Fire), Lauren Mansfield (Perth Lynx), Lauren Nicholson (Adelaide Lightning) és Alex Wilson (Sydney Uni Flames) is szabadon igazolható.

A játékoslista olyan sztárok hazatéréséről is árulkodik, mint Bec Allen (New York Liberty), Liz Cambage (Las Vegas Aces), Alanna Smith (Phoenix Mercury) és Sami Whitcomb (Seattle Storm).

Lauren Jackson a WNBL szakmai vezetője gazdasági és szakmai okokkal magyarázta, hogy a 2020/2021-es évadnak ennyire védett játékospiaccal vágnak neki. Egyrészt a csapatok rendkívüli gazdasági vesztésegeket könyvelhettek el és azt sem lehet tudni, hogy az utazási korlátozások miként alakulnak ősszel. Másik oldalról a novemberben rajtoló szezonnal a válogatott olimpiai felkészülését is szeretnék segíteni.

A teljes játékoslista ITT olvasható, a játékosmozgások IDE KATTINTVA követhetőek.

Hirdetés