Hirdetés
Magyarország

“Az a célom, hogy a játékom még sokoldalúbbá váljon”:

:

Hirdetés

Az utanpotlassport.hu portál Dombai Rékával, az UNI-Győr – MÉLY-ÚT játékosával készített interjút a napokban. Az U19-es világbajnoki bronzérmes játékost a céljairól és a jövő évi hazai rendezésű U20-as Európa-bajnokságról is kérdezték.

Magammal szemben mindig nagyon magasra rakom a mércét, folyamatosan keresem az új kihívásokat, ezáltal évről évre fejlődni szeretnék, illetve minél többet segíteni a csapatnak. Egy újabb lépcsőfokot lépnék előre a mostani bajnokságban. Azon dolgozom, hogy minden meccsen a csapat hasznos tagja legyek, akire a fontos meccsszituációkban is lehet számítani. Az a célom, hogy a játékom még sokoldalúbbá váljon: ha kell a pontjaimmal, vagy a gólpasszaimmal, ha pedig arra van szükség, akkor a védekezésemmel lehessek vezéregyéniség.

– mondta Dombai Réka, aki hangsúlyozta: úgy vágtak neki a jelenlegi bajnokságnak, hogy legalább hasonló eredményt érnének el, mint tavaly, amikor bronzérmes lett a Győr. Dobogósként szeretnének zárni, de a cél egy szinttel feljebb lépni, bejutni a bajnoki döntőbe. A csapatépítés jól halad – tette hozzá.

A teljes beszélgetés ITT olvasható.

Hirdetés