Hirdetés
Archivum

Az Atlanta Dream és a Connecticut Sun sima gyõzelme az elõszezonban:

:

Hirdetés

Hétfõrõl keddre virradóra két mérkõzéssel folytatódtak a WNBA elõszezon küzdelmei. Az Atlanta Dream és a Connecticut Sun ünnepelhetett magabiztos sikert.

Fotó: Twitter.com/AtlantaDream

Fotó: Twitter.com/AtlantaDream

Az Atlanta Dream 82-59-re múlta felül a Dallas Wings alakulatát. A Dream-nél Haley Peters, míg a Wings-nél Tayler Hill és Azurá Stevens játékára nem számíthatott még a szakmai stáb. Egy töredezett, sok hibát hozó találkozót láthattunk. A Dream-nek akadt több jó szakasza, amikor fel tudta pörgetni a játékot. Ennek köszönhetõen a félidõre 44-29-es elõnyt építettek. Ezt a harmadik etapban 20 egység környékén állandósították. Mindkét szakmai stáb sokat cserélt, igyekezett minden bevethetõ játékosát megnézni. A gyõztes gárdában a 15 pontos Alex Bentley lett a legeredményesebb, míg dallasi oldalon Kennedy Burke neve mellé került 11 pont.

A Connecticut Sun 100-66-ra ütötte ki a New York Liberty-t. A hazánkban szereplõ Liberty játákosok, Amanda Zahui és Reshanda Gray teljesítményérõl már nagy terjedelemben hírt adtunk. Maga a találkozó egy félidõn át még viszonylag szorosan alakult. Ekkor mindkét szakmai stáb az elérhetõ legerõsebb összeállításában tartotta pályán a csapatát és ezt tesztelte. A félidõre 51-37-re lépett el a Sun, mely a harmadik etapra is lendületben maradt. Ellenben a Liberty ritmusa a sok csere miatt megtört, amit kihasználva az élesebb hazaiak állva hagyták riválisukat. A Sun legeredményesebbje a 19 pontos Jonquel Jones lett, míg a Liberty-nél Rebecca Allen zárt 18 ponttal.

Eredmények, statisztikák

Dallas Wings – Atlanta Dream 59-82 (14-19, 15-25, 17-23, 13-15)

New York Liberty – Connecticut Sun 66-100 (16-26, 21-25, 11-26, 18-23)

Hirdetés