Hirdetés
Archivum

Az Atlanta hosszabbítás után verte a Connecticut alakulatát:

:

Hirdetés

Pénteken a WNBA küzdelmei egy mérkõzéssel folytatódtak, melyen az Atlanta hosszabbítás után verte a Connecticut Sun együttesét.

Fordulatos találkozó volt, mert egy félidõn át a Connecticut Sun tartotta kezében az irányítást. A szünetben ennek megfelelõen 50-41-re vezettek is. A harmadik negyed elején azonban pillanatok alatt egyenlített a Dream és innentõl kezdve egy új mérkõzés vette kezdetét.

A csapatok felváltva vezettek és 3 pontnál nagyobb különbség nem alakult ki az együttesek között. A negyedik szakasz végjátékában a Connecticut ragadta magához a kezdeményezést és 3 perccel a rendes játékidõ vége elõtt 78-75-nél 3 ponttal jártak elõrébb a riválisuknál.

Innentõl kezdve már egyetlen dobás – Sancho Lyttle triplája – talált utat a gyûrûbe 12 másodperccel a lefújás elõtt, így 78-78-ról jöhetett a hosszabbítás. Érdekesség, hogy ez volt a spanyol válogatott center második sikeres hármasa az egész szezonban.

A ráadás már egyértelmûen alakult, végig az Atlanta akarata érvényesült és 94-88-ra behúzták a gyõzelmet. A gyõztes csapat legeredményesebbje a 26 pontos Angel McCoughtry volt.

Eredmény

Atlanta Dream – Connecticut Sun 94 : 88 (22:21) (19:29) (28:18) (9:10) (16:10)

Hirdetés