Hirdetés
Archivum

Az Atomerõmû KSC Szekszárd közleménye Gereben Lívia betegségérõl:

:

Hirdetés

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Szekszárd és a magyar nõi felnõtt válogatott kiválósága, Gereben Lívia leukémiával küzd. Az Atomerõmû KSC Szekszárd az alábbi játékosáról.

Fotó: Atomerõmû KSC Szekszárd

Fotó: Atomerõmû KSC Szekszárd

Forrás: Atomerõmû KSC Szekszárd hivatalos honlap

A 19 éves válogatott játékosnál pénteken diagnosztizálták a daganatos betegséget, kezelése várhatóan már a jövõ héten megkezdõdik.

Pénteken nem sokkal dél után Gereben Lívia szülei értesítették a KSC Szekszárd vezetõségét, hogy az elmúlt napok orvosi kivizsgálásai szörnyû eredményt hoztak: Livinél az akut leukémia egyik típusát diagnosztizálták. A fiatal játékos még aznap este bekerült a Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Szent László Telephelyére, ahol – további vizsgálatokat követõen – várhatóan már a jövõ hét elsõ felében megkezdik a kemoterápiás kezelését.

– Mellbe vágott minket a hír és igazából azóta sem tudunk felocsúdni belõle – nyilatkozta honlapunknak Szabó Noémi. – Livi nemcsak egy végtelenül pozitív személyiségû ember, de fiatal kora ellenére elképesztõen nagy küzdõ is. Biztosak vagyunk benne, hogy a kosárlabda pályán kívül sem adja fel és sikerrel fogja megvívni élete legnagyobb harcát. Livi a mi kis KSC-s családunk egyik középpontja, úgyhogy ebben a nehéz helyzetben is mindenben messzemenõkig támogatni fogjuk Õt és a családját. A klub összes játékosa és dolgozója nevében nagyon sok erõt kívánunk Neked! Mi mindig ott leszünk Veled, gyógyulj meg Livi! – zárta a jelenleg a pécsi kadett országos döntõn tartózkodó szakmai igazgató.

Természetesen amint a család további tájékoztatást ad Livi állapotával kapcsolatban, azonnal beszámolunk róla.

Bár eddig is elképesztõen sok üzenetet kaptunk, kérjük, hogy a KSC Szekszárd Facebook oldalán mindenki egy hozzászólással biztassa Livit a gyógyulásban!

Gyerünk, Livi! Ne add fel!

Hirdetés