Hirdetés
Archivum

Az Atomerõmû KSC Szekszárd válasza a Gyõr közleményére:

:

Hirdetés

Korábban már hírt adtunk arról, hogy a CMB Cargo UNI Gyõr közleményt fogalmazott meg a vasárnapi szekszárdi bajnoki rangadóval kapcsolatban. Az Atomerõmû KSC Szekszárd reagált erre, melyet az alábbiakban – a gyõriek közleményéhez hasonlóan – változtatás nélkül közlünk.

“Ugyan az érintett közlemény elsõsorban a játékvezetõk ténykedését bírálja, de ezen keresztül minõsíti csapatunk játékstílusát is. A cikk a magyar válogatott centerének, Goree Cyesha-nak Erica McCall-al történt sajnálatos ütközését is a szekszárdi csapat hibájának rója fel, felvázolva annak vízióját, hogy a játékos esetlegesen nem tud a magyar válogatott rendelkezésre állni az elkövetkezendõ két Európa-bajnoki selejtezõ mérkõzésen.

A vádakat és a minõsítést méltatlannak és etikátlannak tartjuk. A felvételt többször visszanéztük és véleményünk szerint semmi szándékos mozdulat nem történt Goree irányába. Feleslegesnek és indokolatlannak érezzük az efféle indulatok gerjesztését, mindazonáltal furcsának találjuk, hogy a gyõri közlemény végén nem szerepel egyetlen név sem, aki felvállalta volna a cikk írását. A mai napon többször próbáltuk felvenni a kapcsolatot a gyõri ügyvezetõvel, illetve vezetõedzõvel az ügy tisztázása érdekében – ez idáig sikertelenül. Úgy érezzük a gyõzelmet tisztességes körülmények között, becsületesen szereztük meg.

Az érintett jelenet az alábbi linken tekinthetõ meg:
https://youtu.be/Fo064NbMFDM?t=1h14m13s

Szabó Gergõ, klubigazgató” 

Hirdetés