Hirdetés
USA

Az edzők is a top25-be várják az Ohio State szakmai programját:

:

Hirdetés

Az USA Today közzétette a Divízió I-es vezetőedzők szavazásán alapuló szezon előtti csapatrangsorát. Mint ismert ilyenkor a 32 Divízió I-es konferenciából kérnek fel szakembereket, hogy egytől 25-ig rangsorolják a csapatokat. Ebből a szavazásból áll össze az a rangsor, amely talán előzetesen a legjobb képet adhatja az erőviszonyokról.

A szakemberek az első öt helyre sorrendben a South Carolina, a Stanford, a Connecticut, a Baylor és a Louisville szakmai programját várják.

Az Ohio State, ahol Juhász Dorkának szurkolhatunk, a 22. helyen szerepel az USA Today rangsorában. Mint ismert, a Rátgéber Akadémia növendéke több elismerést kapott. Felkerült arra az 50 játékost felvonultató listára, akiket a Naismith-díjra esélyesnek tartanak. A szakemberek és a szakírók az idei évad előtt beválasztották a BigTen konferencia legjobb csapatába.

Jellemzésükben az Ohio State-ről azt írják, hogy az öt legjobb pontszerzőjükből négy – kezdve Juhász Dorkával – visszatér az idei évadra. Kiemelik, hogy a négy távozó okozhat kisebb visszaesést, de három újonccal fel tudták tölteni a helyeket.

A teljes rangsor megtekinthető az alábbiakban:

Hirdetés