Hirdetés
Magyarország

“Az egy év alatt ez hiányzott a legjobban”:

:

Hirdetés

Hétfőn csatlakozott a Székesfehérváron edzőtáborozó magyar válogatotthoz Gereben Lívia. A DIGI Sport készített riportot a visszatérésről.

“Az egy év alatt ez hiányzott a legjobban. A kosárlabda hozzátartozik a mindennapjaimhoz. Minden pillanatban, órában ebben vagyok benne, eszerint gondolkodok és élem a mindennapjaimat.” – fogalmazott a válogatotthoz történő visszatéréséről Gereben Lívia. “Teljesen más életforma volt az elmúlt egy év, nagyon hiányzott a kosárlabda. Testileg és lelkileg jól vagyok, napról napra fejlődök. Ennyi ember között lenni leterhel és elfáraszt, de csak azért, mert az előző egy évben annyira el voltam zárva a külvilágtól, hogy ezeket az új ingereket is meg kell szoknom.” –  tette hozzá.

“Az volt, amire számítottunk. Végig mosolygott egész edzésen és azóta is. Sokat nevetünk, nagyon jó a hangulat, jókat beszélgetünk. Pozitív volt az egész, ahogy beállt edzeni.” – nyilatkozta Studer Ágnes Gereben Lívia visszatéréséről.

Székely Norbert, szövetségi kapitány pedig így vélekedett.

Ez egy csodálatos helyzet, hogy itt lehet velünk. Legyőzött egy olyan betegséget, amit nagyon nehéz. Élete legnagyobb meccse. Ezek nagyon közhelyes dolgok, de ilyenkor jön rá az ember, hogy a legfontosabb az egészség.

A magyar válogatott novemberben Hollandia ellen lép pályára Eb-selejtezőn. Gereben Lívia bízik benne, hogy ott lehet a csapatban. “Én 100%-ig hiszek benne és nem is lehet valamit úgy csinálni, hogy csak 99%-ig hisz benne az ember.” – fogalmazott.

Reményét fejezte ki Székely Norbert is: “Most időt kell neki hagyni. Meglátjuk, hogyan folytatódik a rehabilitációja, hogyan fog beilleszkedni a Szekszárdba. Annak megfelelően kell egy közös jó döntést hoznunk. Egyébként én is hiszek benne.”

Végig úgy volt, hogy minél előbb vissza akar jönni a pályára és minél előbb meg akar gyógyulni. Kicsit több, mint egy év elteltével újra itt van velünk. Úgy gondolom, hogy ez hatalmas szó és nagy motiváció lehet mindenkinek. Nem csak a kosárlabdázóknak, hanem az egész sportközösségnek és mindenkinek az életben.

– összegzett Studer Ágnes.

Hirdetés