Hirdetés
Magyarország

Az elmúlt 25 év soproni történetét tekintette át Török Zoltán:

:

Hirdetés

Mese is lehetne címmel írt Török Zoltán, a Sopron Basket ügyvezetője egy könyvet az elmúlt 25 történetét összefoglalva – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

A negyed évszázad történéseit feldolgozó könyv élő bemutatójára a jövő héten kerül sor, a tervek szerint a soproni klub Facebook oldalán.

A Sopron Basket honlapja az előszóból is közzétesz részletet:

Ma, amikor e sorokat írom, célom e visszaemlékezéssel az, hogy a pályán elért eredmények mögé láttassak és megörökíthessem mindazt, ami számomra abból a huszonöt évből megmaradt: emberek, akik alakították a sorsomat, történések, melyek ilyen vagy olyan módon, de meghatározták a karrierem. Végül, de nem utolsósorban érzések, amik a lelkemben kavarogtak, miközben megéltem ezt az időszakot, munkásságom legfontosabb pillanatait.

Mese is lehetne, adtam címül és tényleg! Időnként mesébe illő dolgok történtek velem, valahogy úgy, mint az igazán jól kitalált történetekben.
Az események papírra vetése során nem ragaszkodtam a kronológiához, nem böngésztem az internetet és nem kutattam a fiókjaimban. Volt, aki azt javasolta, csak meséljem el, kérjek meg rá hozzáértőt, írja meg ő. De én pontosan azt akartam kiírni magamból, amit az elmém őriz. A saját szavaimmal. A jót is és a rosszat is. Döntően a jót!

Persze, a hasonlóság megtörtént eseményekkel, vagy valós személyekkel nagyon is mutathat azonosságot. De csak annyira, amennyire és ahogyan azt az elmém megőrizte.

Kép forrása: Sopron Basket hivatalos honlap

Hirdetés