Hirdetés
Magyarország

Az elmúlt év legjobbjait és a Hepp Kupa győztes csapatot köszöntötték Szekszárdon:

:

Fotó: Makovics Kornél / TEOL.hu

Hirdetés

A bajnokság szombati játéknapján az Atomerőmű KSC Szekszárd 88-45-re múlta felül a VBW CEKK Ceglédet. A találkozó előtt köszöntötték a Hepp Kupa-győztes gárdát és a Tolna Megyei Kosárlabda Szövetség 2021-es díjazottjait.

A TEOL.hu beszámolója szerint jutalmazták a múlt héten Hepp-kupa-aranyérmet szerző Atomerőmű KSC II csapatát és edzőjét, Studer Zsuzsát. A keret tagjai: Andi Hanna, Miklós Melinda, Mányoky Réka, Holcz Rebeka, Horváth Dóra, Szücs Gréta, Sinka Noémi, Wolf Enikő, Horog Betta, Berekali Petra, Sámóczi Zsófia, Csákvári Viktória. Az ajándékokat Szabó Noémi szakmai és sportigazgató, valamint Murvai Szabolcs technikai vezető adta át.

A Tolna Megyei Kosárlabda Szövetség idén is megválasztotta az előző idény legjobb játékosait. Női vonalon a legjobb megyei profi kosárlabdázó Studer Ágnes lett (edzője Djokics Zseljko), a legjobb amatőr kosárlabdázója címet Andi Hanna érdemelte ki (edzője Studer Zsuzsa), míg a legjobb utánpótláskorú kosárlabdázó elismerést Miklós Melinda érdemelte ki (edzője Harsányi Mária). A díjat dr. Sólyom Bódog, a megyei szövetség elnöke adta át – írja a TEOL.hu.

Fotó: Makovics Kornél / TEOL.hu

Hirdetés